maandag 28 april 2014

Room Decorating

Iedereen heeft een droomslaapkamer! Maar hoe laat je het er nou een beetje op lijken? Hier zijn een paar tips!









1: Inrichting
Je moet starten met een leuke inrichting. Probeer allemaal verschillende dingen uit en kies de leukste! En verf je muren je lievelingskleuren.

2: Foto's
Foto's zijn echt een musthave in een droomslaapkamer! Print allemaal leuke foto's uit (bijvoorbeeld van je vriendinnen of motivatie) Maak er een collage van. Zo vrolijk je je kamer gelijk op en word het al gelijk wat persoonlijker!

3: Quotes
Plak je favo Quote op een muur. Doe het naar je eigen style. Dus ben je netjes? Plak ze dan allemaal recht naast elkaar op. Ben je chaotisch? Plak ze dan scheef op en op verschillende hoogtes. Zo maak je het weer meer iets persoonlijker.

4: Licht
Door heel veel lichtjes in je kamer op te hangen of neer te zetten, word je kamer gelijk veel gezelliger. Pak bijvoorbeeld de doos met kerstlichtjes van zolder en hang ze in je kamer op. Ik weet zeker dat het gelijk een leuk gevoel geeft! Dit is een echt aanrader!

5: Bakjes
Het klinkt best raar maar het is super leuk om allemaal bakjes/pennenhouders in je kamer neer te zetten. Koop lege potjes en versier ze naar je eigen style! Je kan er heel veel DIY video's van vinden. Zet er bijvoorbeeld een leuke kaars in. Hier vrolijkt je kamer echt van op!

6: Moodboard
Maak een eigen Moodboard en hang m op! Je kan er bijvoorbeeld nu je notes ophangen.

7: Koop leuke accessoires
Koop bijvoorbeeld leuke kussens of schattige hebbedingetjes. Zo maak je je kamer heel Cute!

8: Bloemen
Van bloemen vrolijkt je kamer ook heel veel op! Maar heb je geen zin om steeds nieuwe te kopen en ze elke dag water te geven? Koop dan neppe bloemen. Ze zien er vaak redelijke echt uit en je hoeft ze niet snel te vervangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten