zondag 8 februari 2015

10 tips om sneller af te vallen!

De zomer komt eraan! Iedereen is weer bezig om 'the perfect summer body' te creëren, want ja wie wil dat nou niet? Daarom zijn hier 10 tips die je helpen sneller vet te verbranden.


1. Een van de bekendste drink water! Deze is heel belangrijk! Je hoort deze tip niet voor niets elke keer maar weer. Water zorgt voor stimulering van je vetverbranding.

2. Ga eens naar de sportschool. Veel mensen durfen dit toch niet, maar doe het! Het is echt super leuk! Je kan tegelijker tijd ook die leuke sportleraar om hulp vragen!

3. Drink elke dag 3 koppen groene thee. Dit drankje zit vol met antioxidanten wat heel goed is voor je vetverbranding.

4. Doe intervaltraining, het werkt echt super goed. Het is de perfecte workout! Duurt niet zo lang en is heel effectief. Wat wil je nog meer?

5. Probeer stress te vermijden. Het is bewezen dat stress voor vet vasthouden zorgt. Ontspan je lekker in een bad of doe yoga!

6. Vermijd alcohol. Ik weet hoe leuk het is om in het weekend lekker een drankje te doen. Probeer het toch zo min mogelijk. Het vertraagt namelijk je vetverbranding...

7. Tijdens de laatste 2 weken van je cyclus verbrand je ongeveer 30 procent meer vet. Dus als je in die weken extra sport-sessie's houd is het heel effectief!

8. Eet elke 4 uur een tussendoortje. Op deze manier blijft je vetvebranding op gang.

9. Blijf constant in beweging, ook al zit je de hele dag op je stoel. Wissel dan regelmatig van houding en strek je benen af en toe.

10.Het klinkt raar maar als het echt niet lukt om af te vallen terwijl je wel goed eet en sport, laat dan je schildklier nakijken. Het kan zijn dat deze niet goed werkt.



Liefs,
Melissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten